Rövid leírás
Képekből videó percek alatt.
Részletes leírás

Az Animoto úgynevezett "diavetítéses" (slideshow) videók készítésére szolgál. Kereshetünk hozzá ingyenes képeket a neten, de saját képeket vagy videókat is feltölthetünk. Zene is beilleszthető - akár saját, akár a program által felkínáltak egyike.

Előnyei

Nagyon könnyen elsajátítható a használata, videókészítésben kezdőknek kifejezetten ajánlott.

Hátrányai

Az egyszerűsége egyben a hátránya is, mivel a funkciói korlátozottak.

Használata a tanításban/tanulásban

Ahogy a többi videó készítő alkalmazás, ez is ajánlott a Fordított tanterem módszert kipróbáló tanároknak, különösen azoknak, akik még csak ismerkednek a videókészítéssel. Ezzel az alkalmazással gyors sikerélményben lesz részük.

Nem csak tanuláshoz ajánlott. Készíthető vele ünnepi jókívánság (karácsony, szülinap), de pl. az osztálykiránduláson készített képekből maguk a diákok is pillanatok alatt létre tudnak hozni videót. A felhasználási lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

Oktatóvideó(k)

Eszköztípus

Videó, animáció

Videó, animáció

Ha a tananyag egy részét a szokásos frontális előadás helyett rövid animációban, videóban dolgozzuk fel, biztosan többet érünk el.

A videó legyen motiváló és rövid, a legfontosabb pontokra terjedjen ki. Ehhez a megszokottól eltérő módon kell tekintenünk a tananyagra: Melyek azok az elemek, amelyeket a tanár jelenléte nélkül is meg tud tanulni minden diák?

Olvass a fordított tanterem módszerről, hogy megtudd, miért érdemes az órák előtt videó(ka)t megosztani a diákokkal.

Árazás
van ingyenes verziója
Kezelőfelület nyelve
angol
Van saját tárhelye, ahol böngészhetünk a mások által készített tartalmak között?
nincs
Támogatja az ingyenes verzió az online együttműködést?
nem
Nehézség
kezdőknek

További alkalmazások